Zichtbaar Succesvol Leidinggeven!

Beroepscoach

Sinds 2008 ben ik actief als zelfstandig Beroepscoach. Daarvoor heb ik, vanuit een technisch universitaire achtergrond, bij verschillende bedrijven ruime ervaring opgedaan in het leidinggeven aan individuele medewerkers, projectteams, operationele afdelingen en business units.

Teams beter laten samenwerken

In mijn carrière heb ik mij steeds meer verdiept in het beter laten samenwerken van teams en in het meer halen uit de individuele medewerker. Ik merkte dat wanneer ik een coachende stijl toepaste, mensen effectiever gedrag lieten zien en veel meer plezier in hun werk vonden. Bovendien, daarmee verbeterden ook de prestaties van het gehele team.

Zichtbaar Succesvol Leidinggeven

De beroepsopleidingen tot Coach Practitioner en Senior Practitioner die ik heb gevolgd, hebben mij de juiste inzichten, vaardigheden en vooral zelfkennis gebracht waarmee ik anderen optimaal kan helpen om zichtbaar succesvol te worden. En het mooiste van alles: ik mag dit elke dag weer opnieuw doen!   

 

“I can highly recommend Eric. I’ve had several personal meetings with Eric and value his coaching very much. He’s professional and focused on the goal to achieve. He knows how to listen, think, and respond thoughtfully. You can expect great things from Eric if you get the chance to work with him.”

Dennis van der Stelt – Tellus

 

“Eric is in staat om het teamproces erg goed en zeer doelgericht te begeleiden: geen roze wolken, op de achtergrond maar wel aanwezig, to-the-point.”

Roeland Nelemans – VINCI Energies Netherlands

 

“Ik vind Erics houding heel respectvol, rustig, voorzichtig… Daardoor voel ik me nooit overruled, krijg ik nooit ’t gevoel dat ik iets fout doe, schaam ik me nooit. Eric laat me steeds in mijn waarde. Van daaruit groei ik, zie ik altijd nieuwe mogelijkheden na gesprekken of sessies met hem.”

Petra Stouten – Ctac

De kracht van professionele coaching

Ik ben ervan overtuigd…

…dat iedereen het in zich heeft om zijn eigen antwoorden te vinden op al zijn (zakelijke) vraagstukken. Ik geloof daarmee dat het inschakelen van hulp in de vorm van advies of tips een “afleidingsmanoeuvre” van de mens is, ontstaan door persoonlijke blinde vlekken of uit gemakzucht. Daardoor laat men de eigen innerlijke wijsheid en kracht ongebruikt en zijn de resultaten dus altijd suboptimaal. Ik geloof dat alleen de “volledig bewuste mens” in staat is om de beste keuzes en resultaten te boeken en dat professionele coaching een uiterst geschikt middel is om dit innerlijke bewustzijn te ontsluiten.

Ik doe dat door…

…er voor anderen te zijn, zonder oordeel en met oprechte interesse. Ik zorg ervoor dat mensen zelf bewust worden van de voor hen beste keuzes, veranderingen en oplossingen. Niet als adviseur die met tips of trucs komt, maar als luisterend oor tegen wie je hardop je gedachten, twijfels of ruwe ideeën kunt uitspreken. Door er te zijn als onafhankelijk persoon die vooral aansluit en die precies aanvoelt wanneer jij zelf aan de bal wilt zijn. En door op het juiste moment, de juiste vraag te durven stellen, waardoor jouw denkproces doorgaat in de gewenste richting en jij zelf de antwoorden vindt die je werkelijk zoekt.

Ik bied daarvoor concrete oplossingen

Vrijblijvende

Kennismaking

Misschien vraag je je af of ik iets voor jou of voor je team kan betekenen?

Zonnedauw 48
5731 TW MIERLO

06-24686878

Wil je iedere maand tips en inzichten?
Meld je dan aan en ontvang meteen de 10 Must-Knows voor elke professional (1x per maand, geen reclame, eenvoudige afmeldmogelijkheid)

Wil je vrijblijvend sparren over de juiste stappen die jij kunt zetten naar zichtbaar succesvol leidinggeven? Bepaal dan hieronder zelf op welke manier je in contact wilt komen.