Zichtbaar Succesvol Leidinggeven!

Gratis tips

Ik werk dagelijks met leidinggevenden, hun teams en hun medewerkers. Dit werk geeft mij, naast mijn eigen ervaring als leidinggevende, steeds nieuwe inspiratie voor informatieve artikelen met tips en inzichten voor leidinggevenden.

Ontvang deze tips maandelijks in je mailbox, zonder verdere verplichtingen! Lees enkele voorbeelden van eerder verstuurde artikelen.

Wanneer je je abonneert ontvang je gratis de pdf met de
10 Must-Knows voor Zichtbaar Succesvol Leidinggeven.

Dit is een selectie uit alle artikelen sinds 2011, die leidinggevenden ervaren als meest belangrijk voor hun succes (24 pagina’s, leestijd ongeveer 15 minuten).

Meld je nu aan voor de nieuwsmail

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

De privacy van jouw gegevens is gegarandeerd en je kunt je op elk moment eenvoudig weer afmelden. Na aanmelding ontvang je een e-mail waarmee je je aanmelding definitief bevestigt. Daarna ontvang je direct de meest recente nieuwsmail en de pdf met de 10 Must-Knows voor Zichtbaar Succesvol Leidinggeven. 

De nieuwsmails van Eric zijn wat mij betreft heel kunstig samengesteld, een goede combinatie tussen structuur en luchtigheid. Het nodigt uit om te lezen, met interessante onderwerpen maar niet op de gebruikelijke (formele) manier. Meestal heb ik geen rust om soortgelijke teksten te lezen, maar door zijn overzichtelijke gebruik van kopjes, dikgedrukte letters en plaatjes houd ook ik mijn aandacht erbij.

Hub Couman

Snamco

“Mooie tips, iedere keer weer. Ik lees ze allemaal en probeer dat dan op onze organisatie te projecteren en kom vaak tot de conclusie: Inderdaad, zo kan het ook, c.q. beter.”

Bart van Etten

CENTAGON Communication Design

Zonnedauw 48
5731 TW MIERLO

06-24686878

Wil je iedere maand tips en inzichten?
Meld je dan aan en ontvang meteen de 10 Must-Knows voor elke professional (1x per maand, geen reclame, eenvoudige afmeldmogelijkheid)

Wil je vrijblijvend sparren over de juiste stappen die jij kunt zetten naar zichtbaar succesvol leidinggeven? Bepaal dan hieronder zelf op welke manier je in contact wilt komen.