Vraag hier de gratis pdf aan met de

Tien belangrijke inzichten voor Zichtbaar Succesvol Leidinggeven

en ontvang daarna elke maand nieuwe tips


(1 x per maand, eenvoudige afmeldmogelijkheid)
Lees hier de volledige Privacyverklaring van Bogers Beroepscoaching

(reeds meer dan 2500 abonnees)

Zichtbaar Succesvol Leidinggeven!

Gratis tips

Ik werk dagelijks met leidinggevenden, hun teams en hun medewerkers. Dit werk geeft mij, naast mijn eigen ervaring als leidinggevende, steeds nieuwe inspiratie voor informatieve artikelen met tips en inzichten voor leidinggevenden.

Ontvang deze tips maandelijks in je mailbox, zonder verdere verplichtingen! Lees hier enkele voorbeelden van eerder verstuurde artikelen.

Wanneer je je abonneert ontvang je gratis de pdf met de

Tien belangrijke inzichten voor Zichtbaar Succesvol Leidinggeven

Dit is een selectie uit alle artikelen sinds 2011, die leidinggevenden ervaren als meest belangrijk voor hun succes (24 pagina’s, leestijd ongeveer 15 minuten). 

Meld je nu aan met het formulier in de linkerkolom!

 

Hub Coumans – Snamco:  

De nieuwsmails van Eric zijn wat mij betreft heel kunstig samengesteld, een goede combinatie tussen structuur en luchtigheid. Het nodigt uit om te lezen, met interessante onderwerpen maar niet op de gebruikelijke (formele) manier. Meestal heb ik geen rust om soortgelijke teksten te lezen, maar door zijn overzichtelijke gebruik van kopjes, dikgedrukte letters en plaatjes houd ook ik mijn aandacht erbij.

 

Bart van Etten – CENTAGON Communication Design:

“Mooie tips, iedere keer weer. Ik lees ze allemaal en probeer dat dan op onze organisatie te projecteren en kom vaak tot de conclusie: Inderdaad, zo kan het ook, c.q. beter.”

De privacy van jouw gegevens is gegarandeerd en je kunt je op elk moment eenvoudig weer afmelden. Na aanmelding ontvang je een e-mail waarmee je je aanmelding definitief bevestigt. Daarna ontvang je direct de meest recente nieuwsmail en de pdf met de Tien belangrijke inzichten voor Zichtbaar Succesvol Leidinggeven.

Lees hier de volledige Privacyverklaring van Bogers Beroepscoaching.