Zichtbaar Succesvol Leidinggeven!

Succesvol Leidinggeven voor wie

Leidinggevenden die op basis van hun kennis en ervaring tot nu toe succesvol leidinggeven, maar nu merken dat er iets moet gebeuren echter niet precies weten wat.

Herken je dit?

Wat deze leidinggeven met elkaar gemeen hebben is dat ze

  • hun leidinggevende vaardigheden willen uitbreiden
  • hun zelfvertrouwen willen vergroten
  • betere en blijvende resultaten met hun team willen halen
  • een grotere impact binnen hun organisatie willen hebben
  • zichtbaar succesvol als leidinggevende willen zijn
R

Verbeter je vaardigheden

R

Meer zelfvertrouwen

R

Betere en blijvende resultaten halen

R

Grotere persoonlijke impact maken

R

Zichtbaar succesvol zijn

Werken aan

Leiderschapsvaardigheden

Er zijn verschillende situaties waarin je met mij aan de slag kunt gaan.

Ik heb het gevoel dat er meer uit mijn team te halen is. De potentie is er, maar er zit ergens een blokkade om het eruit te krijgen. Het WIJ-gevoel ontbreekt. Ik zoek een oplossing om de zaak open te breken en de spirit terug te krijgen.

Ik weet precies waar ik met mijn organisatie naar toe wil. Ik heb een duidelijke visie maar het lukt niet om mijn medewerkers mee te krijgen in de juiste richting. Het gaat mij te langzaam en ik zoek naar manieren om het in beweging te krijgen.

Eén van mijn medewerkers presteert nog steeds onder de maat. Trainingen, reprimandes en intensieve begeleiding door mijzelf hebben nog steeds niet geholpen. Toch wil ik hem niet kwijt vanwege zijn toegevoegde waarde.

Mijn prestaties als leidinggevende zijn goed en ik ben zelf tevreden. Toch ben ik op zoek naar wat er nog meer te leren is. Ik wil niet stilstaan want dat is achteruitgang. Ik wil mij als persoon graag blijvend ontwikkelen maar zoek het niet in een training of cursus.

Met hard werken lukt het mij om mijn prestatieniveau vast te houden. De rek is er echter uit en harder werken is geen optie (meer). Ik zoek naar nieuwe mogelijkheden om door dit gevoelsmatige “plafond” heen te breken.

In het verleden heb ik mooie resultaten laten zien. Ik merk de laatste tijd echter dat het effect hiervan langzaam verdwijnt en dat ik weinig nieuwe successen boek. Mijn zichtbaarheid vermindert en maakt plaats voor twijfels over mijn eigen kunnen, soms zelfs over mijn toekomst.

Ik wil een vaardigheid bij mijn medewerkers verbeteren. Ik vind echter niet een geschikte training en eigenlijk weet ik dat het rendement van een collectieve training meestal erg laag is. Ik zoek een manier waarbij elke medewerker zich ontwikkelt in deze vaardigheid, passend bij zijn niveau.

Is het tijd om actie te ondernemen?

Je beseft dat er iets moet gebeuren en je weet niet goed wat. Ik help je met concrete oplossingen.

Zonnedauw 48
5731 TW MIERLO

06-24686878

Wil je iedere maand tips en inzichten?
Meld je dan aan en ontvang meteen de 10 Must-Knows voor elke professional (1x per maand, geen reclame, eenvoudige afmeldmogelijkheid)

Wil je vrijblijvend sparren over de juiste stappen die jij kunt zetten naar zichtbaar succesvol leidinggeven? Bepaal dan hieronder zelf op welke manier je in contact wilt komen.