Zichtbaar Succesvol Leidinggeven!

Jouw oplossing

Bepaal wat jouw werkelijke uitdagingen zijn én wat er nodig is om deze te overwinnen

Zichtbaar succesvol ben je als leidinggevende niet vanzelf. De obstakels die je onderweg tegenkomt zijn zeer divers. Ze zijn bij iedere organisatie én voor elke persoon anders. Door een veelvoud van aangeboden trainingen, opleidingen en consultancy zie je door de bomen het bos niet meer. De vraag is ook of je jouw oplossing bij dit soort traditionele diensten moet zoeken… 

Mijn visie op zichtbaar succesvol worden is simpel:

Ik ben niet de persoon die kan bepalen wat jij nodig hebt om zichtbaar succesvol te worden. JIJ bent degene die het beste in staat is om de juiste oplossing hiervoor te benoemen! Het is mijn taak om jou te helpen bewust te worden van deze optimale oplossing en jou vervolgens concrete handvatten te geven om daadwerkelijke verandering te laten gebeuren!

Dit betekent dat je van binnen al heel goed weet wat voor jou de beste oplossing is! Het is echter niet eenvoudig om deze zelf “eruit” te krijgen. En de verleiding om voor traditionele trainingen of programma’s te kiezen is vaak erg groot.

 

Het kan ook effectiever!

Ik bied leidinggevenden een referentiekader voor deze zoektocht. Op weg naar een zichtbaar succesvol team of organisatie, zijn er zes stappen die je als leidinggevende kunt zetten:

  • Stel bruikbare doelen voor je team én voor jezelf
  • Versterk je eigen leidinggevende vaardigheden op de noodzakelijke gebieden
  • Los eventuele knelpunten of wrijvingen binnen je team op
  • Breng cruciale teamleden op het juist pad zodat ze (weer) optimaal presteren
  • Versterk essentiële vaardigheden over de hele breedte van je team
  • Onderhoud de geoliede machine en voorkom terugval

Deze zes stappen vormen de leidraad om samen met jou het gesprek te voeren. Door het stellen van de juiste vragen, zorg ik ervoor dat jij zelf een scherpe analyse maakt van het werkelijke probleem dat er speelt. Vervolgens vind je zelf de meest effectieve oplossing die je hiervoor nodig hebt.

Als beroepscoach help ik je bij deze analyse

Hoewel ik voor elk van de zes stappen concrete oplossingen kan bieden, kan de conclusie van ons gesprek ook betekenen dat er juist een andere oplossing nodig is. Misschien komt er zelfs een heel andere probleemstelling uit, waarmee je echt de vinger op de zere plek legt! Je weet in ieder geval dat je na ons gesprek de eerste stappen naar de écht beste oplossing hebt gezet.

Wil je weten welke belangrijke stappen jij te zetten hebt? Vraag dan een vrijblijvend gesprek met mij aan door op onderstaande link te klikken. Binnen twee werkdagen neem ik contact op om een afspraak te plannen, waar we hier ruim de tijd voor nemen.

Zonnedauw 48
5731 TW MIERLO

06-24686878

Wil je iedere maand tips en inzichten?
Meld je dan aan en ontvang meteen de 10 Must-Knows voor elke professional (1x per maand, geen reclame, eenvoudige afmeldmogelijkheid)

Wil je vrijblijvend sparren over de juiste stappen die jij kunt zetten naar zichtbaar succesvol leidinggeven? Bepaal dan hieronder zelf op welke manier je in contact wilt komen.